✓ Snabba Leveranser  ✓ Företag & Privatpersoner ✓ Personlig Service ✓ 2 Fysiska Butiker

Köpvillkor

Husqvarna PDI

På alla produkter från Husqvarna kommer en PDI (Pre Delivery Inspection) att göras.

Vi kommer att packa upp varje produkt, montera, provstarta och utföra en säkerhetskontroll innan vi sedan levererar produkten till dig.

Beställning & Leverans

Vid beställning skickas en orderbekräftelse till din mailadress. Är något fel i orderbekräftelsen ber vi dig kontakta oss så fort som möjligt via mail [email protected] eller på 026 – 25 70 80

Frakten är från 199:-. Du kan även välja att hämta ditt paket i någon av våra butiker.

På vissa artiklar gäller endast hämtning i butik, t.ex. åkgräsklippare och röjsågar skickas ej p.g.a för hög fraktkostnad.

Leverans för paket upp till 20 kg sker via DHL Servicepoint. Paketet skickas till ditt närmaste utlämningsställe och du kommer att få ett SMS eller mail när och var du kan hämta ut ditt paket.

För paket över 20 kg sker leverans med DHL Styckegods/home eller BRING. Produkter som t.ex. robotgräsklippare levereras hem till din adress och du kommer att aviseras i förhand. Om leverantör ej får kontakt med er eller ni ej är hemma vid utkörning går paketet tillbaka till närmaste terminal där ni sen får hämta ut det.

Paketet ligger kvar i 4 dagar efter avisering. Ej uthämtat paket debiteras ni leverantörens kostnad.

Varor skickas senast dagen efter lagd order och leveranstiden är ca 1-3 arbetsdagar.

Vi skickar bara till adresser inom Sverige

Priser

Priserna på hemsidan anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.

Betalningssätt

Betalning via Klarna

Ångerrätt / Retur

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt. Produkten skall vara i säljbart skick med oskadad förpackning, oanvänd. 

Vid nyttjande av ångerrätt kommer frakten samt returfrakten ej att krediteras.

Elektriska produkter, som t.ex. batterier, omfattas ej av returrätt.

Garanti & Reklamation
Garanti lämnas när så finns angivet i produktspecifikationerna för respektive produkt, och gäller inte om produkten utsatts för vanvård eller annan onormal användning. Har du inte följt manualer och/eller skötselanvisningar på rätt sätt gäller inte heller garantin. Kvitto, retursedel eller annat giltigt köpebevis ska uppvisas/medfölja vid garantianspråk.

Garantin gäller i hela Sverige

Vid reklamation, vänligen kontakta oss.

Sekretessvillkor och integritetspolicy

ALLMÄNA REGLER
När du använder vår webbplats, www.bernotradgardsmaskiner.se, accepterar du automatiskt de regler som finns i vår sekretesspolicy. Vi förbehåller oss rätten att ändra vår sekretesspolicy. Ändringar påverkar inte den grundläggande regeln: Vi kommer inte sälja eller dela med oss av personlig kund/användarinformation till tredje part. Tredjepart kan endast få tillgång till de uppgifter som är nödvändiga för att utföra särskilda tjänster för Bernö Trädgårdscentrum AB. I sådana fall skapas strikta avtal för att säkerställa informationssäkerheten. Bernö Trädgårdscentrum AB bestämmer dessutom alltid hur behandlingen av uppgifterna skall ske.

PERSONUPPGIFTER OCH FÖRVERKLIGANDE AV BESTÄLLNING
Vi skyddar dina personuppgifter och din personliga integritet i enlighet med GDPR.
För att fullfölja och genomföra en beställning krävs namn, adress, telefonnummer, e-postadress. Vid betalning mot faktura krävs, utöver föregående nämnda uppgifter, även person- eller organisationsnummer för att genomföra eventuell kreditupplsyning. Kundens personliga information, som krävs vid beställning, används endast för köpeavtalets utförande, för att bekräfta beställningen samt informera kunden om status på beställningen. Brist på data gör det omöjligt att genomföra den servicen som krävs vid beställning.  Användning av kunduppgifter för reklam, marknadsföring kräver överenskommelse med kunden som i sådana fall aktivt beviljar det innan beställning. Sådana tillstånd ges frivilligt och det är också möjligt att, när som helst, frångå ett medgivande.
Uppgifterna sparas i vårt system i 10 år.
Du kan när som helst kontakta oss på [email protected] för att begära registerutdrag av den information vi registrerat hos oss om dig som kund, samt rättning av informationen eller radering av informationen.
Om du kontaktar oss via e-post lagras ditt e-post-ärende och kontaktinformation hos oss. Kontaktar du oss via telefon lagras ditt telefonnummer hos oss. Denna information är nödvändig för att vi ska kunna fullfölja din förfrågan och ha möjlighet att kontakta dig om det skulle vara nödvändigt med uppföljning.